[Skip Main Navigation]
Üdvözöljük a Koli.hu portálon

Információk a Sportkollégiummal kapcsolatban

A Debreceni Egyetem a 2012/2013-as tanévtől kezdve átvette az eddig a város által használt egyik létesítmény, a Sportkollégium (4032 Debrecen, Móricz Zsigmond körút 4.) üzemeltetését.

A kollégium nagyerdei környezetben, egy nagy területű parkban található, összesen 89 fő számára nyújt elhelyezést háromágyas szobákban. A szobák mosdókagylóval felszereltek, a közös WC és zuhanyzó a folyosó végén található. A kollégium mind az egyetem főépületétől, mind az orvos-, mind az agrártudományi centrumtól gyalogosan kb. 10 percre helyezkedik el. A kollégium területe mellett több városi buszjárat megállója megtalálható, amelyek közvetlen összeköttetést biztosítanak a belvárossal. Az épületben a folyosón közös konyha található, minden szobához hűtőszekrényt, valamint az épületben mosási lehetőséget biztosítanak. A kollégiumban vezeték nélküli internethálózat is kialakításra került.

Várjuk az érdeklődő hallgatók jelentkezését a Sportkollégiumban történő elhelyezésre! A térítési díj 18000 Ft/hó. A térítési díj tartalmaz minden rezsiköltséget, versenyképes a debreceni albérleti árakkal.

A Sportkollégiumba a 2014/2015-ös tanévre vonatkozóan a többi kollégiummal azonos módon, a kollégiumi felvételi eljárás keretében lehet jelentkezni.

Legfrissebb hírek

koli.unideb.hu © 2006-2017 DE Egyetemi Kollégiumi Felvételi és Szociális Bizottság - 4032 Debrecen, Egyetem tér 1.